Devise: üde színfolt a blogger világban

A Devise egy olyan oldal ahol termékekről és szolgáltatásokról lehet olvasni röviden és tömören. Itt nincs kertelés vagy mellébeszélés: rövid néhány bekezdéses bejegyzéseket írunk ábrázolva néhány képpel és egy ütős címmel. Rengeteg érdekes és hasznos téma várható itt, olyan sok, hogy mindet felsorolni lehetetlen lenne. Érdemes azért megemlíteni néhányat, ami biztosan felkerül a polcra:

  • Friss hírek gyűjtőoldala: itt fog megjelenni minden ami új és említésre méltó
  • Egészség és fogászat: az egészségmegőrzés az egyik legégetőbb kérdés a 21. század rohanó világában. Hogyan lehet úgy vigyázni testünk és lelkünk épségére, hogy közben folyamatos rohanás az élet? Hasznos szolgáltatók tippjei és oldalai lesznek itt összegyűjtve.
  • B2B hírek: az üzleti szolgáltatásoknak hatalmas piaca van. B2B-nek nevezünk minden olyan céget, ami más cégeknek értékesíti kizárólag a szolgáltatásait és a végső fogyasztókkal nincs kapcsolata (B2C – business-to-customer)
  • IT cikkek: hihetetlen gyorsan fejlődik az online tér és rengeteg hasznos program érhető el napjainkban. Ezek között adunk útmutatót és tippeket.
  • Jogász sarok: a jog körülöleli az életünket. Szabályozza a magánügyek és közügyek minden területét. Elsősorban üzleti és gazdasági jog lesz a fókuszban.
  • Termékek: vásárlás és hasznos holmik. Ezekről fog szólni ez a kategória.

Ha hasonló témában keresel website-okat, az alábbi kettőt semmiképp ne hagyd ki!

  1. http://hunyadietterem.hu/ – egy letűnt étterem megújult weboldala hasznos termékekkel és szolgáltatásokkal
  2. http://aproshop.hu/ – minden ami business és vásárlás egy kis mini oldalba zárva