ózongenerátor

Téli nagytakarítás ózongenerátor segítségével

A hideg beköszöntével általában elérkezik a megbetegedések ideje is. A kemény telek során a szervezet jobban leterhelt, kevesebb vitaminhoz, friss levegőhöz és napfényhez jut. Ráadásul az időjárás kedvez a vírusos és bakteriális fertőzések terjedésének is. A betegségmentes télhez sok tényező hozzájárul. Azonban a közösségi terekben, ahol sok ember fordul meg mindig érdemes extra fertőtlenítő intézkedéseket bevezetni. Egy ózongenerátor segítségével kis erőbefektetéssel érhető ez el bármely zárt területen.

Ózongenerátor alkalmazása

A generátor légtisztító hatása remek lehetőséget nyújt a levegőben terjedő emberi egészségre veszedelmes kórokozók szabályozásában. Különösen hatékonyak a rendelőkben, korházakban és mentőautókban, ahol hatalmas terhet tudnak levenni a személyzet válláról. De ugyanígy remek lehetőséget nyújtanak a tantermek, közösségi terek illetve tömegközlekedési eszközökön is. A harmadik csoport ahol lehet őket használni az az üzemterületek, raktárak, ahol esetlegesen nincs olyan jó szellőzés.

Az ózon egyik hatása még emellett a szagok semlegesítése. Ez a kisállat tartására berendezkedett helyeken remekek, de ugyanúgy hasznosak a beázott, bepenészedett lakások szagtalanítására vagy éppen a füst eltüntetésére.

Milyen ózongenerátort érdemes vásárolni

Itt elsősorban azt kell figyelembe vennünk, hogy mekkora a térfogata a helységnek amelyet fertőtleníteni akarunk. Egy autószervizben kocsitisztításra elegendő lesz egy kisebb eszköz, ami akár 1-2 óra alatt fel tudja frissíteni a levegőt és a kárpitot. Viszont egy nagy korházi váróteremben akár egész éjszaka mennie kell nap mint nap egy nagy teljesítményű eszköznek. Érdemes utána olvasni az egyes termékek speciális tulajdonságainkat is, erre pedig a legalkalmasabbak az ilyen eszközöket árusító webshopok: https://traffipaxbolt.hu/ozongenerator-legtisztito.

Otthoni használatra elegendő akár egy kisebb teljesítményű gép is, melyek már pár tízezer forinttól elérhetők. Pár nap alatt minden helyiséget ki tud tisztítani egy átlagos méretű lakásban, ami az éves influenza szezonok oltásai mellett nem tekinthető nagy összegnek. Ha pedig a szomszédok, nagyszülők és barátaink is használják akkor már rengeteg biztonságosabb lakást tudtunk teremteni csupán egyetlen vásárlásssal.