öntapadós dekor fólia felhelyezése az ablakra

Öntapadós dekor fólia felhelyezése az ablakra

Irodákba, orvosi rendelőkbe vagy otthonokba is kerülhetnek fel dekor fóliák. Az öntapadós dekor fólia felhelyezése az ablakra alapvetően gyors folyamat, ha szakember végzi. Saját magunk inkább ne próbálkozzunk a felhelyezésével, mert kárt tehetünk az anyagban vagy kockáztathatjuk, hogy a felhelyezés csúnya lesz. Mit érdemes tudni ezekről a dekor fóliákról, illetve hol érdemes alkalmaznunk őket?

Öntapadós dekor fólia tulajdonságai

Ezek a fóliák leginkább esztétikus térelválasztóként funkcionálnak. Kérhetjük őket matt tejfehér, mintás vagy színezett típusokban is. Otthonokban például a zuhanyzónkban remekül dekorálhatjuk így a zuhanyzó felületét. Amellett teát, hogy jól néznek ki és többféle megoldással kérhetjük, anyagukat tekintve rendkívül tartósak is. Speciális ragasztóanyagának köszönhetően biztosan nem fog lejönni, karcálló rétegének köszönhetően pedig védi az anyagot a felületi sérülésektől. Egyedi hatás, modern fóliák? Ha igazán esztétikussá szeretnét tenni a belső tereidet, akkor javasoljuk, próbáld ki az ablakfólia megoldást. Otthonokban tehát szuper megoldás.

Kiknek ajánljuk még az otthonokon kívül?

Amellett, hogy a fóliák szuperül néznek ki, a beláthatóságot is csökkentik, így nagyon jól tudnak működni az olyan helyeken, ahol a diszkrécióra szükség van. Ilyen lehet például egy iroda, amikor tárgyalásra kerül sor. Egy tárgyalóban fontos, hogy jól érezzük magunkat és nyugodtan meg tudjuk beszélni a mindennapi történéseket, éves értékeléseket stb. Itt kerül sor állásinterjúra, üzleti megbeszélésekre. Jó tehát, ha stílusos dekorfóliával elválasztjuk a tereket és nem látnak be vagy csak homályosan az arra járók. Ugyanúgy egy kórház esetében is esztétikus és praktikus megoldást szolgál. Elválaszthatjuk vele a betegágyakat, kórtermeket, étkezőket, vizsgálókat.

Fontos tehát, hogy ezek a fóliák áteresztik a fényt, mégis takarást biztosítnak. Mindemellett pedig stílust visznek a belső terekbe. Ha érdeklődünk dekorfólia megoldások iránt, akkor érdemes felvennünk egy kivitelezővel a kapcsolatot, aki árajánlatot ad nekünk. Bátran javasoljuk a LLumar megoldásait, akik piacvezetőek a dekorfólia piacon Magyarországon.